A great choice of traditional and modern dishes.
We are renowned for our handmade pasta, homemade the old way!

Indulge in our tortellini, tortelloni, lasagne, tagliatelle, passatelli, try our "fritto misto" (a mix of fried meat, vegetables and fruits) or our "gnocco fritto" (fried bread dough filled with salami or cheese) and the traditional Bolognese rice cake.

Our guests can also select from an array of traditional Italian dishes which are not easily available in other restaurants, such as "bollito misto" (different type of meat boiled together), tripe, marrowbone risotto, as well as grilled meat and fish.

The Restaurant da Giordano il Bolognese is particularly attentive to the quality of the ingredients it uses. Each product is purchased from selected suppliers.

tagliatellegramignatortelli di zucca
Menu of the day
Antipasti
Insalata di finocchi,gamberi,bottarga
Insalata di ovoli,sedano.grana
Guazzetto di calamari
Prosciutto e melone
Culaccia(culatello con cotenna)
Primi piatti
Gnocchi al pesto
Strozzapreti funghi e speck
Tagliolini con ovoli freschi
Tagliatelle con funghi porcini
Gramigna con salsiccia
Strette al sugo di fagianella
Spaghetti alla carbonara
Spaghetti vongole e bottarga
Secondi piatti
Punta di vitello al forno con patate
Omlette al prosciutto
Gran misto in gelatina
Mozzarella in carrozza
Carpaccio con ovoli e grana
Vitello tonnato
Insalata di filetto primavera
Formaggi misti con grappa ghiacciata
Tagliata di manzo con pomodorini e ricotta salata
Pesce fresco
Carpaccio di branzino
Rombo alla ligure
Seppie ai ferri
Quandoo